Online krasloten

Online krasloten


Gokkasten

Gokkasten


Nieuws

Nieuws

De nieuwe bingo site staat online. Wij heten u allen van harte welkom. Er zijn een aantal nieuwe games toegevoegd zodat u zich nog beter kunt vermaken.


Bingocams 5 Euro gratis banner

Beter bingo

Jogobingo

Meest gespeeld

Meest gespeeld

Jogobingo

Jogobingo: Het bekendste online bingo spelletje van Nederland. Speel gratis mee in de gratis bingo rooms en win!

Jogobingo wordt ook wel bingolot genoemd, maar eigenlijk gaat het hier om hetzelfde bingo spelletje. Speel Bingolot gratis op realbingo.nl

SPEEL JOGOBINGO

BeterBingo

BeterBingo is de nieuwste bingo aanbieder in Nederland. Meld je gratis aan en ontvang €5 speeltegoed helemaal gratis en 300 % welkomstbonus. Speel gratis mee in de diverse gratis bingo rooms en proviteer van de vele voordelen die BeterBingo je te bieden heeft.

SPEEL BETERBINGO

Bingocams

Bingo spelen bij bingocams is leuk en gezellig. Je krijgt 5 euro speeltegoed wanneer jij je aanmeld en 300% stortingsbonus bij je eerste storting

SPEEL BINGOCAMS

Tube Keno

Tube Keno is de online versie van het populaire spelletje Keno. Tube keno is een combinatie tussen bingo en lotto: Het is de bedoeling om de nummers van de vallende balletjes te voospellen.

SPEEL TUBE KENO

Live bingo spelen bij Bingocams

Bingocams

Bingocams is een gezellig online live bingospel waar dagelijks veel bingo liefhebbers een potje bingo spelen. Door de community-achtige sfeer is het erg gezellig en ontmoet je nieuwe vrienden tijdens het spelen van een potje bingo. Via de live chat kun je gezellig met andere spelers praten en daarnaast kan je spelers toevoegen aan je vriendenlijst. Ook kun je bij BingoCams een vriend of vriendin uitnodigen voor een privé chat. Niemand anders kan zien wat er gezegd wordt tijdens een privé chat.

Je kan dan je webcam aanzetten, zodat je elkaar kunt zien, maar dit natuurlijk ook zonder webcam. De leuke Live Chat hosts van bingocams staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast zorgen ze voor een goede sfeer in de chatroom en letten ze erop dat het chatten netjes en gezellig verloopt.


Gratis 5 euro speeltegoed

Wanneer jij je als nieuwe speler aanmeldt bij Bingocams, ontvang je 5 euro gratis speeltegoed. Bingocams biedt ontspanning en plezier met de leukste online live bingo chathosts! Tijdens het spelen kun je gezellig chatten met je vrienden, waardoor Bingocams zeer populair is. In verschillende ‘bingo kamers’ kan je meespelen met verschillende kaartprijzen. Je maakt dan kans op geldprijzen en hoge jackpots. Tevens zijn er extra spellen, chatgames en casinogames te spelen en worden er elke maand speciale events georganiseerd zoals Happy Hour, Halloween, Valentine, Sinterklaas en noem het maar op. BingoCams staat bekend om haar acties en bonussen.

Bingocams bonussen

• Gratis €5,- speeltegoed bij aanmelding;

• 200% welkomstbonus over de eerste inleg;

• Elke week gratis speeltegoed van € 2,-;

• Elke week 50% stortingsbonussen.

Bingocams geeft alle nieuwe spelers een gratis bingo bonus ter waarde van €5. Hiermee kan je gratis bingo spelen en kennis maken met Bingocams. Speel bingo in één van de bingo rooms en win grote geldprijzen. Dit kan al met maar 1 bingokaart. Naast de 5 euro gratis bingo bonus ontvang je een 200% welkom bonus bij je eerste storting. Daarnaast ontvang je iedere week een bonuscode via de e-mail. Met deze bonuscode ontvang je 2 euro gratis bingo tegoed en stortingsbonussen van 50% of hoger.

Mystery bonus

Wanneer je voldoende spelerspunten hebt ontvangen, bijvoorbeeld door het winnen van veel volle kaarten, bereik je een nieuwe speler status en je ontvangt een Mystery bonus.

Een Mystery bonus is een bingo bonus, maar hoe hoog deze bonus is wordt van tevoren nergens aangegeven. Het bedrag dat je als bonus kan ontvangen wordt gegenereerd met een “Random Number Generator”, wat inhoudt dat er een willekeurig bedrag wordt getrokken. Dit bedrag ligt altijd tussen twee vooraf bepaalde waardes. De Mystery bonus komt vervolgens op je Bingocams bonusmeter te staan.

Gratis bingo rooms & Gegarandeerde Jackpot

Om het spelplezier te vergroten heeft Bingocams verschillende gratis bingo kamers, waar men gratis prijzen kan winnen. Freebie Fiesta is zo’n gratis bingo room, waar je op 3 verschillende tijdstippen per dag gratis bingo kunt spelen en in totaal €400,- kunt winnen. Naast de Freebie Fiesta kamer worden er bij Bingocams extra gratis kamers geopend die alleen toegankelijk zijn als je een status zilver of hoger hebt.