Bingo

Bingo is een spel dat gespeeld wordt door meerdere spelers. Iedere speler heeft in het spel een formulier met getallen. Wanneer er een getal door de spelleider wordt getrokken, dan kunnen deze getallen op het formulier worden weggestreept. Wanneer een speler all getallen heeft weggestreept, dan heeft de speler het bingospel gewonnen.
Tegenwoordig wordt bingo veel gespeeld in bejaardentehuizen en bingo hallen, maar ook online is bingo erg populair geworden. Zo zien we dat er tegenwoordig statistisch gezien meer online bingo portalen bijkomen. Deze groei wordt mede veroorzaakt door de vraag naar online bingo. Via Realbingo kun je de volgende bingo spelletjes spelen.
– Jogobingo
– BeterBingo nieuw
– BingoCams
Deze bingo spelletjes zijn allemaal de moeite waard eens te proberen. Je kan kijken welk spel je het beste bevalt. Vervolgens wacht er, welk bingospel je ook kies, een gezellige communitie op je waar je andere bingo spelers zult treffen waarmee je gezellig kunt chatten en plezier kunt maken.

Bingo is natuurlijk een hartstikke leuk spel en er komen dan ook steeds meer nieuwe spelers bij die via via hebben gehoord dat online Bingo een spel is dat je eens geprobeerd moet hebben. Maar hoe werkt Bingo eigenlijk? Welke vormen van Bingo heb je? Hoe verschilt online Bingo eigenlijk van de Bingo die je kent van de voetbalkantine?  In deze blogpost leggen wij het allemaal nog eens helder uit. Meerdere aanbieders op Realbingo.nl Op realbingo.nl kan je meerdere soorten Bingo spellen spelen. Maar dat niet alleen: je kunt ook bij drie fantastische Bingo-aanbieders terecht waar je ook gratis Bingo kunt spelen. Sterker nog, je kunt zelfs gratis 5 euro speeltegoed krijgen om meteen te beginnen met voor echt geld bingo spelen! Speel gratis Bingo Op JogoBingo kan je terecht als het jou vooral gaat om de gezelligheid. Hier speel je Bingo met eensgezinde mensen die simpelweg een leuk verzetje…

Deze post bevindt zich in: Bingo

Bingo is een vrij eenvoudig spel dat gespeeld wordt met meerdere spelers. Het is geen uitzondering dat er bij een bingo wedstrijd soms honderden mensen meespelen. Over het algemeen krijgen of kopen Bingo spelers speelkaarten met daarop verschillende nummers. Die nummers staan in een raster van 5 bij 5. Het cijfer 5 komt overeen met de 5 letters in het woord Bingo. Vervolgens worden er door de spel leider willekeurige nummers getrokken uit een schaal, een bak of iets dergelijks dat voor handen is. Een nummer is dan bijvoorbeeld N23 of B16. De letters geven aan in welke kolom het nummber zich bevindt. De nummers die getrokken worden, komen uit een aantal van 75 nummers (bij Amerikaanse Bingo) of uit een aantal van 90 (bij Bingo uit de UK en Australië). Er worden net zolang nummer getrokken totdat er een speler als eerste een Bingo patroon op zijn kaart heeft….

Deze post bevindt zich in: Bingo