Speel bingo bij Bingolot

Speel bingo bij Bingolot

Bingo spelen bij Bingolot

Bingolot bingokaart

Bingolot bingokaarten

Ben je gek op bingo spelletjes? De spanning om als eerste een rij of kaart vol te hebben en ‘Bingo!’ te roepen in de zaal? Dan is Bingolot echt iets voor jouw. Het is een leuk en gezellig online bingospel en ook een van de bekendste online bingo spelletjes van Nederland. Tevens is het bingo spel ook bekend onder de naam Jogobingo. Online bingo spelen is spannend en gezellig, want bij Bingolot speel je nooit alleen. Je speelt samen met je bingovrienden, die je leert kennen in het bingospel, of misschien al wel kent en nu kun je gezellig samen online bingo spelen. Praat gezellig in de chatroom met andere spelers terwijl je bingo speelt en wellicht ben je een bingo winnaar.

Gratis bingo spelen bij Bingolot

Speel je liever gratis bingo? Dan kun je kiezen uit drie verschillende gratis bingo kamers. De vrije vogel één, twee en drie. De vrije vogel één is de hele dag geopend. Hier kan de hele dag voor gratis bingo geld gespeeld worden. De vrije vogel twee en drie openen iedere dag om 10:00 en sluiten respectievelijk om 02:00 en 22:00 uur. In de gratis bingo kamers spelen dagelijks honderden spelers een potje bingo. De geldprijsjes die je er kunt winnen zijn slechts een paar centen, maar met je winsten uit de gratis kamers kun je al snel een paar bingo kaarten kopen in de normale bingo kamers. Hier kun je dan een paar rondes gratis bingo spelen zonder dat je speeltegoed hoeft te kopen. Win je een prijs in de normale bingo kamers dan kun je doorspelen tot je 50 euro hebt gewonnen. Dit bedrag kun je dan laten uitbetalen op je bankrekening.

Gratis bingo bonus

Speel je graag bingo tijdens de feestdagen? Dan heb je geluk, want bij Bingolot ontvang je een stortingsbonus van 15% tijdens de feestdagen. Tijdens de kerstdagen, 25 en 26 December 2014, krijg je bijvoorbeeld €7,50 extra speeltegoed als je €50 opwaardeert. Ook wanneer er lagere bedragen worden gestort, ontvang je een bonus van 15%. Tijdens Sinterklaas en Pasen worden er ook stortingsbonussen weggegeven. Speel je tijdens nieuwjaarsnacht graag bingo, dan kun je beter bingo spelen bij BeterBingo, want tijdens nieuwjaar wordt er bij Bingolot vaak geen bonus weggegeven.

Beterbingo is het nieuwste online bingo spel op de Nederlandse markt. Bij BeterBingo kun je zowel 90 bal en 75 bal bingo spelen en met meer dan tweehonderd slotmachines en andere online casino spelen biedt BeterBingo meer dan genoeg speelplezier.

Beginnen bij Bingolot

Bingolot rooms

Bingolot bingo kamers

Wil je beginnen met bingo spelen? Dan is het een goed idee om je eerst te registeren. Het is mogelijk om bingo te spelen met een gastaccount, zodat je het bingospel rustig kunt uitproberen. Ben je echter van plan vaker te gaan spelen bij bingolot dan is het verstandiger je te registreren. Spelen met een gast account heeft namelijk als nadeel dat je hiermee alleen vanaf je eigen computer kunt spelen.

Registreren gaat makkelijk en snel. Als het bingospel is geladen kies je voor “nu registreren”. Vervolgens vul je de gevraagde gegevens in het spelpaneel in. Bingolot zal nooit misbruik maken je persoonlijke gegevens. Als je de gegevens juist hebt ingevuld ontvang je per e-mail een registratiecode. Deze code dien je te Kopiëren en te plakken in het Bingo spelpaneel.

Vervolgens vind je diverse bingo kamers waaruit je kunt kiezen. Speel je online bingo en maak kans op diverse geldprijzen. Je vind bij bingolot diverse bingo kamers van €0,05 €0,10, €0,25 en €0,50 cent. Deze bingo rooms zijn allen erg gezellig om in te spelen. Win je een prijs? Laat deze dan uitbetalen. Wij wensen je veel succes en plezier tijdens het spelen.

Bingo winst Uitbetalen

Heb je een leuke prijs gewonnen in één van de bingo kamers? Dan kun je het bedrag laten uitbetalen naar je bankrekening. De duur van de uitbetaling bedraagt 3 werkdagen. Je moet minimaal €50 hebben gewonnen alvorens het geld kan worden uitgekeerd. Je wilt natuurlijk zeker weten dat het gewonnen geld wordt uitgekeerd. Wanneer je een eerste betaling hebt ontvangen dan weet je dat er bij Bingolot veilig online bingo kan worden gespeeld.