Wat je moet weten over Bingo

Bingo is natuurlijk een hartstikke leuk spel en er komen dan ook steeds meer nieuwe spelers bij die via via hebben gehoord dat online Bingo een spel is dat je eens geprobeerd moet hebben. Maar hoe werkt Bingo eigenlijk? Welke vormen van Bingo heb je? Hoe verschilt online Bingo eigenlijk van de Bingo die je kent van de voetbalkantine?  In deze blogpost leggen wij het allemaal nog eens helder uit.

Meerdere aanbieders op Realbingo.nl

Op realbingo.nl kan je meerdere soorten Bingo spellen spelen. Maar dat niet alleen: je kunt ook bij drie fantastische Bingo-aanbieders terecht waar je ook gratis Bingo kunt spelen. Sterker nog, je kunt zelfs gratis 5 euro speeltegoed krijgen om meteen te beginnen met voor echt geld bingo spelen!

Speel gratis Bingo

Op JogoBingo kan je terecht als het jou vooral gaat om de gezelligheid. Hier speel je Bingo met eensgezinde mensen die simpelweg een leuk verzetje willen. Het gaat niet om mensen verslaan, maar om de liefde voor Bingo. Dat maakt het net even iets leuker. Je kunt er tevens gratis Bingo spelen in één van de drie kamers. Je krijgt dan twee gratis bingokaarten waarmee je kunt spelen. Op die manier kan je JogoBingo eerst uitproberen.

Gratis 5 euro speeltegoed

Hetzelfde geldt voor BeterBingo en BingoCams. Ook hier kan je gratis Bingo spelen, maar kan je ook voor echt geld spelen. Je krijgt bij beide Bingo-spellen zelfs 5 euro gratis speeltegoed als je een account aanmaakt. Op die manier kan je gratis voor echt geld spelen! Het zijn beide ook nog eens erg leuke Bingo-aanbieder!

De spelregels van Bingo

De spelregels van Bingo zijn simpel. Je hebt 75 ball bingo en 90 ball bingo. Het enige wat je dient te doen is zo snel mogelijk Bingo halen door de ballen op je bingokaart af te strepen! Simpel en leuk. Het mooiste: je kunt er ook nog eens geldprijzen mee winnen! Probeer het wonderlijke spel eens uit en wie weet krijg jij ook de Bingo-griep te pakken!