Wat is Online Bingo?

Wat is Online Bingo?

Online bingo is de online versie van het spel ‘bingo’ dat al honderden jaren over de hele wereld wordt gespeeld. Het verschil tussen het klassieke spel en de online versie is dat je het spel nu via de computer speelt. Dit maakt bingo spelen natuurlijk erg eenvoudig. Met online bingo kun je bingo spelen wanneer het jou uitkomt en als je wilt spelen ben niet meer afhankelijk van een lokale bingozaal bij jou in de buurt.

Bingo wordt gespeeld met één of meerdere speelkaarten met daarop verschillende nummers in een bepaald patroon. Er worden nummers getrokken tijdens het spelen en met een beetje geluk bevinden deze nummers zich op jouw kaarten. De nummers worden vanzelf afgevinkt op je bingokaarten. Heb je als eerste een volle kaart, dan win je het spel.

Ook kun je een prijs winnen als je een bepaald patroon op je bingokaarten weet vol te spelen. Dit kan zijn voor een vooraf bepaald patroon, zoals je terug vindt bij jogobingo en bingolot, maar ook kunnen er prijzen gewonnen worden bij BeterBingo en BingoCams, waarbij je kunt winnen als je een horizontale lijn, twee horizontale lijnen en drie horizontale lijnen vol weet te spelen.

Online bingo spelen

Bij RealBingo speel je online Bingo, daarom hoeft je zelf geen nummers af te vinken. Dit doen de bingo spellen automatisch voor je. Erg makkelijk dus. Je kunt gratis bingo spelen, of met geld spelen. Als je ervoor kiest om met geld bingo te spelen, dan kun je snel grote geldprijzen winnen. Je kunt namelijk spelen in rooms met variërende kaartprijzen, die liggen tussen €0,05 en €1.

Van iedere verkochte bingo kaart gaat er een deel naar de prijzenpot. Speel je in een room waar een kaart €1 kost, dan zal de prijs hoger uitvallen, omdat er meer geld is voor de prijzenpot. Een duurdere bingo room zal daarom beter uitkeren dan een goedkope room. Uiteraard is de prijs die kan winnen afhankelijk van meerdere factoren, zoals het aantal verkochte kaarten, en dus ook het aantal deelnemende spelers, en de kaartprijs van de bingo room. Daarnaast is het belangrijk om meerdere bingo kaarten te kopen, want met hoe meer kaarten je meespeelt, des te meer kans je hebt om te winnen met online bingo.

Welke online bingo spellen zijn leuk om te spelen?

Wil je weten welk bingo spel het leukste is om te spelen, dan kun je dit natuurlijk zelf uitproberen, maar we kunnen je wel een handje op weg helpen.
Jogobingo is een leuk, simpel en eenvoudig bingo spel. Je kunt je aanmelden als gast speler, of meteen een account aanmaken. Hier kun je gratis spelen en echte geldprijzen winnen. Per ronde kun je twee gratis kaarten krijgen om mee te spelen. Opwaarderen kan gemakkelijk via telefoon, iDeal en verschillende online betaalkaarten.

Tip: Als je een prijs hebt gewonnen in een gratis bingo room, dan kun je het bedrag meenemen naar een andere kamer om daar echte kaarten te kopen. Klik hier om direct te spelen.

Ben je op zoek naar een leuk spel om te spelen, dan is het spelen van online bingo een echte aanrader. De spellen op realbingo.nl kunnen allemaal gratis worden gespeeld en je kunt zelfs een prijs winnen. Veel plezier met spelen.